Forvandl dem til noget virkelig lækkert at spise - Tag et kig i vores opskriftsafsnit for at finde flere måder at tilberede et æg på. Æg er en grundlæggende ingrediens i kager, omeletter, tærter og marengs, bare for at nævne nogle af vores favoritter.
Forbedr din koordination med et æggeløb. - Det er god underholdning at løbe frem og tilbage med et æg på en ske, husk at koge æggene, hvis du ikke vil risikere at miste nogen.
Pust æggene ud og mal skallen. - For at puste æggene ud skal du lave et lille hul i begge ender med en nål og derefter puste så hårdt du kan ind i et af hullerne, ægget kommer ud af skallen i den anden ende. Du kan bruge tuscher, vandfarver, farvekridt eller madfarve til at male skallen. Prøv at hænge flere op sammen for at skabe en mobile.
Rul dem ned af en bakke. - Hvis I er på picnic, kan I have en konkurrence for at se, hvem der kan fange ægget, mens det ruller ned af en bakke.
Gro sennep eller karse. - Det er virkelig nemt, og så smager det godt! Næste gang du spiser et blødkogt æg, så lad være med at smide skallen ud, fyld den i stedet med vat og strø noget karse eller nogle sennepsfrø ud ovenpå. Vand og dæk til, indtil frøene spirer (begynder at vokse). Derefter kan de efterlades i vindueskarmen som en mini æg-have.
Lav narrestreger. - Når du er færdig med at spise dit kogte æg, så vend skallen om og sæt den forsigtigt tilbage i koppen – det ligner et helt nyt friskkogt æg!
Kommentarer
Der findes endnu ingen kommentarer