Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Silkebløde røræg

Det er søndag morgen, solen skinner og nogen kommer ind med en bakke med kaffe, toast og røræg. Det må være ægte kærlighed! Begynd med at sætte dit yndlingsalbum på, det er lige meget hvem det er, bare det er funky!


Fremgangsmåde

  1. Skær nogle gode tykke og gerne helt skøre skiver godt brød og kom dem på brødristeren eller under grillen (hvis de passer ned i sådan en brødrister, man trykker brødet ned i, er de ikke tykke eller skøre nok).

  2. Slå et par æg ud i en skål, tilføj en skefuld creme fraiche eller fløde og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Pisk æggene sammen med en gaffel i takt til musikken, nogle sange giver bedre røræg end andre.

  3. Varm en stegepande op over middel varme og tilføj en god klat smør. Når smøren er smeltet, hælder du æggeblandingen i. Rør æggene med en træske, indtil du har de lækreste silkebløde røræg. Smør brødet og hæld æggene ud over, afslut det hele med en smule frisk farve i form af purløg.


Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer