Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Æg er ikke kun gode at spise

  • Forvandl dem til noget virkelig lækkert at spise - Tag et kig i vores opskriftsafsnit for at finde flere måder at tilberede et æg på. Æg er en grundlæggende ingrediens i kager, omeletter, tærter og marengs, bare for at nævne nogle af vores favoritter.

  • Forbedr din koordination med et æggeløb. - Det er god underholdning at løbe frem og tilbage med et æg på en ske, husk at koge æggene, hvis du ikke vil risikere at miste nogen.

  • Pust æggene ud og mal skallen. - For at puste æggene ud skal du lave et lille hul i begge ender med en nål og derefter puste så hårdt du kan ind i et af hullerne, ægget kommer ud af skallen i den anden ende. Du kan bruge tuscher, vandfarver, farvekridt eller madfarve til at male skallen. Prøv at hænge flere op sammen for at skabe en mobile.

  • Rul dem ned af en bakke. - Hvis I er på picnic, kan I have en konkurrence for at se, hvem der kan fange ægget, mens det ruller ned af en bakke.

  • Gro sennep eller karse. - Det er virkelig nemt, og så smager det godt! Næste gang du spiser et blødkogt æg, så lad være med at smide skallen ud, fyld den i stedet med vat og strø noget karse eller nogle sennepsfrø ud ovenpå. Vand og dæk til, indtil frøene spirer (begynder at vokse). Derefter kan de efterlades i vindueskarmen som en mini æg-have.

  • Lav narrestreger. - Når du er færdig med at spise dit kogte æg, så vend skallen om og sæt den forsigtigt tilbage i koppen – det ligner et helt nyt friskkogt æg!


  • Kommentarer

    Der findes endnu ingen kommentarer